5 hviezdičkový hotel má izbu 4 metre pod hladinou. Prebuďte sa s pohľadom na delfíny a chobotnice

2014-12-08 12:30:55 |   |    | 

Ako si predstavujete dokonalú dovolenku? Na horách, či skôr pri mori? Ak ste za druhú možnosť isto by ste nemali vynechať možnosť spať v izbe, ktorá sa nachádza pod morskou hladinou. Aby ste mohli pozorovať fascinujúci život pod morom, nemusíte ísť do žiadneho centra ani na exkurziu. Jednoducho sa pozriete z okna a ak budete mať šťastie prepláva priamo kolo vás exotická rybka.



 

Luxus v exotike

 

Po dokonalej dovolenke túžime úplne všetci a tento luxusný Manta Resort na pobreží ostrova Pemba, ktorí patrí k Tanzánii, k takým miestam isto patrí. Poskytuje služby podobné najatraktívnejším hotelom sveta a má veľké plus v podobe prekrásneho mora a izieb s dokonalým výhľadom.

Tento ostrov je zatiaľ pomerne neobjaveným a chodí sem len málo turistov. Tí čo ale prídu, uvidia nekonečné modručké more a neuveriteľne čisté pláže. Dovolenkový raj ako sa patrí.

 

Na miniostrove

 

To, čo je ale najväčším lákadlom rezortu je určite podmorská izba. Nejde o prvú a ani poslednú takúto izbu. Vo svete sa stále viac rozmáha trend nezvyčajných hotelových izieb. Ľudia bývajú vysoko nad zemou a už aj pod hladinou.

Podmorská Izba je od pobrežia vzdialená 250 metrov a pozostáva z troch poschodí. Na úplnom vrchu sa nachádza terasa vhodná na opaľovanie a pozorovanie nočnej oblohy. Ostrov ej dokonalým miestom pre pozorovanie hviezd, keďže v širokom ďalekom okolí neexistuje silný zdroj svetla, takže je tunajšie svetelné znečistenie takmer nulové. Mliečna cesta je tak na dosah ruky.

Na úrovni hladiny je jedáleň, malá terasa a kúpeľňa, ktorá vyhovuje všetkým eko-normám, takže vám personál poskytne nevyhnutné bio hygienické prostriedky. Poslednou úrovňou je izba ponorená 4 metre pod vodu. Má veľké okná, cez ktoré sa dá pozorovať pokojný podmorský život. Okrem toho sa tu z času na čas zastavia aj morské živočíchy ako ryby, chobotnicedelfíny.

 

Vyššia cenová

 

Za dokonalú dovolenku, hotový raj a neskutočný zážitok zaplatíte v prepočte 1200 eur za noc, no dostane sa vám luxusu, aký by ste možno ani neočakávali. Príjemný personál vám poskytne v rámci ceny stravu aj nápoje. Dostupné budete mať aj prostriedky na zábavu ako kajak a šnorchel a samozrejme aj spawelness služby.

Zdroj/autor: themantaresort.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
5.0/5 (9 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa