Obzrite si tie najkrajšie bazény. Voda a pohodlie nebudú tými jedinými zážitkami. Ohromia vás výhľady.

2014-07-04 16:00:21 |   |    | 

Podľa niektorých názorov by bazén mal byť základným vybavením všetkých hotelov. Veľké či malé, chladivá voda, ležadlo a nebodaj drink pridajú hviezdičky každému hotelu. Aspoň v našich očiach. Čo však keď narazíme na hotel, ktorý si na svojom bazéne dal skutočne záležať? Tieto tak isto spravili:



Ace Hotel & Swim Club, Palm Springs, Kalifornia

Tento hotel si dal na svojom vzhľade ozaj záležať. Celý je ladený do rokov 90 a „oldskúlového“ hip hopu. Atmosféra je ako inak lenivá a dlhé slnečné dni návštevníkom nedávajú na výber- jednoducho sa musia schladiť. So západom slnka sa okolie bazéna mení na priestor pre večierky, kde sa pohybujú ľudia všetkých možných kategórií.

Hotel du Cap-Eden-Roc, Antibes, Francúzsko

V hoteli sa už takmer 200 rokov možno pozerať na prekrásny výhľad na Stredozemné more. A k tomu ten bazén so slanou vodou. Áno slanou. Do skaly ho vytesali v roku 1914 a dodnes tvorí dominantu hotela. Stovky slávnych osobností, ako Marlene Dietrichová, Elizabeth Taylorová alebo Ernest Hemingway, sa v ňom okúpali a vzhliadli z neho k azúrovému moru Francúzskej riviéry.

Hotel Fasano Rio, Rio de Janeiro, Brazília

A opäť tu máme naše Rio. Okrem dokonalých pláží a futbalových fanúšikov tu nájdete aj Hotel Fasano Rio. Krásu jeho bazéna zasadeného do okolia prekonajú asi len ostatné položky tohto zoznamu, nič iné. Výhľad na známe kopce, ale aj more vyráža dych.

Bazén Molitor, Paríž, Francúzsko

Tento kúsok nájdete vo veľkomestskom prostredí rušného Paríža. Len nedávno bol po 25 rokoch znovuotvorený. Našťastie sa architekti rozhodli uchovať jeho klasické krivky v štýle Art Deco, a preto tu aj po toľkom čase vládne atmosféra dávnych dní. Vo svojej dobe bol najluxusnejším bazénom, kde sa zavádzali nové módne trendy. Na strechách bolo dokonca povolené opaľovanie hore bez. Dnes patrí k luxusnému hotelu.

The Standard, Downtown LA, Los Angeles, USA

Strešný bazén uprostred rušného mesta. Moderné vybavenie okolia na 12. poschodí pravidelne láka zábavy- chtivých návštevníkov. Pod rúškom noci sa tu zvyknú striedať známi DJ, ktorí hrajú pre všetkých,  pričom najstálejší sú takzvaní „hipsteri.“

The Standard Spa, Miami, USA

Aj tento bazén je v noci svedkom divokých večierkov. Hudba hrá všade, dokonca aj pod hladinou. Pri tradičnom bazéne na plávanie sú aj menšie s horúcou vodou, patriace k tunajším kúpeľom. Sadnúť si tu s pohárikom lahodného drinku a pozorovať západ slnka nemusí byť vôbec zlé.  

Zdroj/autor: huffingtonpost.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa