Podmienky súťaže "Moja dovolenka v Maďarsku"

2014-04-16 15:55:00 |   |    | 

Podmienky súťaže o zaujímavé ceny na dromedar.sk.



I. Usporiadateľ súťaže

Usporiadateľom súťaže MOJA DOVOLENKA V MAĎARSKU (ďalej len „Súťaž“) je spoločnosť Zoznam, s.r.o., Viedenská cesta 3-7, 851 01 Bratislava, IČO: 36 029 076, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 24598/B (ďalej len "Usporiadateľ“). Usporiadateľ súťaže vydáva tieto pravidlá súťaže (ďalej len "Pravidlá"). Účelom Súťaže je podpora a propagácia produktov a služieb Usporiadateľa a zvýšenie povedomia čitateľov magazínu dromedar.sk o dovolenkových možnostiach v Maďarsku.

 

II. Trvanie súťaže

Súťaž trvá od 16.04.2014 do 15.05.2014 vrátane.

 

III. Pravidlá Súťaže

Súťaže sa môžu zúčastniť všetky osoby staršie ako 15 rokov okrem zamestnancov Usporiadateľa alebo blízkych osôb zamestnancov Usporiadateľa v zmysle § 116 Občianskeho zákonníka ako aj okrem osôb  v obchodnoprávnom  vzťahu k Usporiadateľovi, ktoré sa podieľajú na organizácii Súťaže, ktoré od 16. 4. 2014 do 30.4.2014 vrátane doručia Usporiadateľovi  emailom aspoň jednu fotografiu z dovolenky v Maďarsku s krátkym popisom fotografie alebo destinácie  a uvedú aj zaradenie do jednej zo súťažných kategórií:

 

  • Príroda v Maďarsku,
  • Naša rodina v Maďarsku,
  • Mestá a vidiek v Maďarsku

 

a súčasne uvedú svoje meno, priezvisko adresu, telefónne číslo a emailovú adresu ( ďalej aj ako „Súťažiaci“) . Adresa na doručovanie súťažných fotografií je: dromedar@dromedar.sk.

Fotografie poslané do Súťaže musia spĺňať nasledovné podmienky:

 

  • nejedná sa o fotografie z komerčných databánk a iných verejne prístupných zdrojov
  • Súťažiaci musí byť autorom fotografií alebo musí mať  dostatočné oprávnenia na použitie fotografií
  • Súťažiaci je oprávnený fotografiu použiť na účely Súťaže
  • súťažné fotografie sa vzťahujú k 3 súťažným kategóriám Súťaže: Príroda v Maďarsku, Naša rodina v Maďarsku, Mestá a vidiek v Maďarsku
  • fotografie obsahujú sprievodnú informáciu vo forme názvu a krátkeho popisu fotografií/destinácie, destinácia sa pritom musí z geografického hľadiska nachádzať v Maďarsku
  • fotografie nie sú v rozpore so všeobecne akceptovanými pravidlami slušnosti a morálky

 

Ak sa preukáže, že fotografia nespĺňa vyššie uvedené podmienky alebo ak vznikne dôvodné podozrenie, že fotografia nespĺňa vyššie uvedené podmienky, Usporiadateľ vyradí zo Súťaže Súťažiaceho, ktorý takúto/takéto fotografiu/e poslal. Usporiadateľ Súťaže zverejňuje fotografie na svojich web stránkach s časovým odstupom, t.j. až po internom spracovaní.

Usporiadateľ vyberie postupujúcich do finále Súťaže, ktoré trvá od 1.5.2014 do 15.5.2014 vrátane. Výber fotografií bude uverejnený aj na www.facebook.com.

Finále súťaže sa uskutoční na stránke www.dromedar.sk, Pri každej fotografii bude umiestnené tlačidlo Facebook Like. V každej kategórii vyhrávajú prvé tri fotografie s najvyšším počtom „Like“. Súťaž je organizovaná v súlade s pravidlami spoločnosti Facebook, uverejnenými na www.facebook.com/page_guidelines.php.

Účasťou v Súťaži Súťažiaci súhlasí so zverejnením fotografie/fotografií zaslaných do Súťaže na webových stránkach Usporiadateľa, Facebook fanpage Usporiadateľa, ako aj s použitím fotografií na propagačné účely súvisiace s aktuálnou Súťažou ako aj jej ďalších ročníkov, a to na webovom sídle Usporiadateľa ako aj na verejne prístupných tlačených propagačných materiáloch Usporiadateľa. Z takéhoto použitia nevzniká autorovi ani Súťažiacemu nárok na odmenu. Súťažiaci, ktorí prihlásili fotografie do Súťaže, udeľujú Usporiadateľovi súhlas na bezodplatné použitie fotografií najmä verejných vystavením, vyhotovením rozmnožením fotografie na propagačných materiáloch a iných tlačovinách a sprístupňovaním fotografií verejnosti na webovom sídle usporiadateľa.

 

V. Výhry

Usporiadateľ 16.5.2014 zverejní na stránke www.dromedar.sk výhercov jednotlivých súťažných kategórií, ktorí získali najviac hlasov a získajú:

Súťažná kategória: Príroda v Maďarsku

1. cena:  Residence Balaton Conference and Wellness Hotel****, Siófok:

ubytovanie na 2 noci pre 2 osoby s polpenziou s možnosťou využívania wellnessu v hodnote: 265 EUR

2. cena: Jazdecký par Lázár (Lázár Lovaspark), Domonyvölgy: vstupenka pre 2 osoby

jazdecké predstavenie, lesná vyhliadková jazda v koči, trojchodové jedlo v hodnote 54 EUR.

3. cena: Zábavný park dobrodružstiev a zážitkov (Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark), Kislőd: vstupenka pre 3 osoby v hodnote  48 EUR

 

Súťažná kategória:  Naša rodina v Maďarsku

1. cena: Hunguest Hotel Flóra***, Eger: ubytovanie s polpenziou na 2 noci pre 2 osoby s možnosťou využívania hotelového wellnessu v hodnote 200 EUR

2. cena: Aquaworld Budapest: rodinná vstupenka pre 2 dospelých a 2 deti do 14 rokov v hodnote 54 EUR.

3. cena: Saliris Resort and Spa, Egerszalók: celodenná vstupenka do zážitkových kúpeľov pre 2 dospelé osoby v hodnote 40 EUR.

 

Súťažná kategória Mestá a vidiek v Maďarsku

1. cena: Hotel Benczúr***, Budapest:

- ubytovanie na 2 noci pre 2 osoby s raňajkami v hodnote 180 EUR

2. cena: Velence Resort and Spa****superior, Velence: rodinná wellness vstupenka (2 dospelí a 2 deti) v hodnote  50 EUR

3. cena: Aqua-Palace Hajdúszoboszló, Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.: celodenná rodinná vstupenka do zážitkových kúpeľov pre 4 osoby v hodnote 32 EUR.

Mimoriadna cena:

Tropicarium-Óceanárium, Budapest: rodinná vstupenka (2 dospelí a 2 deti) v hodnote 25 EUR

Jednotlivé výhry budú výhercovi odovzdané vo forme vouchera, ktorý ho oprávňuje na uplatnenie výhry. Ceny do Súťaže poskytuje a nárok na výhru výherca uplatní u Usporiadateľa Súťaže.

 

VI. Spôsob odovzdania výhier

Usporiadateľ bude výhercov kontaktovať telefonicky. V prípade, že sa Usporiadateľovi nepodarí do 3 dní od zverejnenia výsledkov Súťaže výhercu kontaktovať, tento stráca nárok na výhru. Následne bude určený náhradník podľa počtu získaných hlasov v súťaži. Ak nebude možné kontaktovať ani tohto náhradníka do 24 hodín, tento stráca nárok na výhru a na jeho miesto nastupuje ďalší Súťažiaci podľa počtu získaných hlasov, pričom sa tento postup zachová primerane až do určenia výherkyne.

Súťažiaci, ktorý bol určený ako výherca, poskytne na požiadanie Usporiadateľa svoje osobné údaje potrebné na overenie jeho totožnosti. Po spoľahlivom zistení totožnosti Usporiadateľom sa tento Súťažiaci stáva výhercom. Výhercovia v Súťaži sú povinní, na požiadanie Usporiadateľa, vierohodným spôsobom preukázať, že sú vlastníkom súťažnej fotografie, v opačnom prípade strácajú nárok na výhru. V prípade, že výhercovia neposkytnú usporiadateľovi potrebné údaje alebo nesplnia inú podmienku v zmysle tohto bodu Pravidiel, strácajú nárok na výhru, prestávajú byť výhercami a Usporiadateľ bude postupovať primerane podľa ustanovení tohto bodu. Ak výhercovia neprejavia súhlas s nadobudnutím ceny, vzdajú sa ceny, odoprú súhlas, resp. nesplnia inú podmienku podľa týchto Pravidiel, ďalším výhercom sa po splnení všetkých podmienok stanovených týmito Pravidlami stáva Súťažiaci určený ako náhradník, ak splní všetky podmienky podľa týchto Pravidiel.

Výherca má právo postúpiť cenu inej osobe. Spôsob postúpenia ceny bude dohodnutý medzi výhercom a  nadobúdateľom a to až po prevzatí ceny výhercom od Usporiadateľa. Výherca je povinný o postúpení informovať Usporiadateľa.

 

VII. Vyhlásenia a súhlas so spracovaním osobných údajov

Účasťou v súťaži vyjadruje Súťažiaci súhlas Pravidlami Súťaže a zaväzuje sa ich dodržiavať. Súťažiaci súhlasí, aby Usporiadateľ alebo iná osoba poverená Usporiadateľom v budúcnosti ("sprostredkovateľ") spracoval manuálne alebo prostredníctvom výpočtovej techniky osobné údaje, ktoré Ssúťažiaci uviedli v emaile a to najmä v rozsahu meno a priezvisko, adresa, email a telefónne číslo na  marketingové účely Usporiadateľa, ktorými sú najmä ponuka tovarov a služieb formou zasielania informácií o organizovaných akciách, výrobkoch a iných aktivitách, ako aj zasielanie obchodných oznámení elektronickými prostriedkami, na reklamné a propagačné akcie na podporu ankety a a jej ďalších ročníkov,  a to na dobu 1 rokov s tým, že k týmto údajom môžu byť priradené aj ďalšie údaje o Súťažiacom, ktoré Usporiadateľ v budúcnosti oprávnene získa. Súťažiaci vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv podľa § 28 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, a o zmene a doplnení niektorých zákonov  ( ďalej aj ako „ zákon o ochrane osobných údajov ), a to najmä oprávnenia vyžadovať  od Usporiadateľa informácie o spracúvaní osobných údajov, zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, vyžadovať potvrdenia o tom, či sú alebo nie sú  jeho osobné údaje spracúvané, informácie o zdroji, z ktorého získal jeho osobné údaje právo požadovať opravu nesprávnych osobných údajov ako aj právo odvolať svoj súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov, a to písomne na adrese Usporiadateľa. Usporiadateľ je oprávnený zverejniť  meno  a priezvisko Súťažiaceho na internete na web stránke Súťaže ako aj v propagačných materiáloch v masovokomunikačných prostriedkoch.

Tento súhlas je možné kedykoľvek písomne odvolať formou oznámenia adresovanému Usporiadateľovi. Súťažiaci, ktorý odvolá svoj súhlas počas trvania Súťaže, bude zo Súťaže vylúčený a stráca nárok na výhru. Ak výherca odvolá svoj súhlas po vyhlásení výsledkov, stráca nárok na výhru. Súťažiaci je oprávnený kedykoľvek svoju účasť v Súťaži ukončiť na základe oznámenia prostredníctvom elektronickej pošty doručenej Usporiadateľovi na adresu dromedar@dromedar.sk. Usporiadateľ bezodkladne zlikviduje osobné údaje Súťažiaceho, ktorý odvolal svoj súhlas alebo ukončil účasť v Súťaži. Ak Súťažiaci nemá spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, súhlas poskytuje jeho zákonný zástupca.

 

VIII. Osobitné ustanovenia

Výhry v tejto Súťaži podliehajú zdaneniu v zmysle príslušných ustanovení zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Daň z príjmu, ktorej podlieha nadobudnutie výhry podľa platných právnych predpisov Slovenskej republiky, ako aj všetky ostatné povinnosti, ktoré sa môžu prípadne vzťahovať na nadobudnutie výhry výhercom,  budú hradené samotným výhercom.

Usporiadateľ súťaže si vyhradzuje právo Pravidlá kedykoľvek  z vážnych dôvodov zmeniť, Súťaž skrátiť, predĺžiť, odložiť, prerušiť či bez náhrady ukončiť. Zmenu Pravidiel Usporiadateľ vhodným spôsobom zverejní na stránke www.dromedar.sk.

Výsledky Súťaže sú konečné, bez možností odvolania sa. Súťažiaci berú na vedomie, že nemôžu požadovať cenu vo vyššej hodnote alebo vo väčšom množstve ako určil Usporiadateľ a  namiesto výhier nie je možné požadovať peňažné plnenie. Usporiadateľ Súťaže nenesie zodpovednosť za akékoľvek riziká a záväzky súvisiace s výhrou a jej používaním..

V prípade, že výhercom sa stane osoba, ktorá nie je plnoletá alebo nie je spôsobilá na právne úkony v plnom rozsahu, výhra bude odovzdaná jej zákonnému zástupcovi alebo opatrovníkovi.

 

IX. Záverečné ustanovenia

Tieto Pravidlá sú uložené u Usporiadateľa Súťaže. Každý, kto preukáže právny záujem, je oprávnený nahliadnuť do týchto Pravidiel u Usporiadateľa. Tieto Pravidlá nadobúdajú platnosť dňom podpisu štatutárnym zástupcom Usporiadateľa.

 

V Bratislave 14.4.2014

Zoznam, s.r.o.

 

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa