Vyhodnotenie - A máme víťazov našej veľkej letnej súťaže

2014-07-25 14:36:03 |   |    | 

Takmer mesiac ste rozhodovali o najkrajšom mieste, ktoré zaujalo priestor nielen vo vašom fotoalbume, ale aj vo vašom cestovateľskom srdci. Že je takých miest skutočne mnoho, dokazuje počet fotografií prihlásených do súťaže. Autori záberov piesočných pláží, kultúrnych pamiatok, slovenských dolín, či zasneženej prírody, tí všetci súťažili o 10 dovolenkových poukazov od CK TIP travel v hodnote 300 eur.



Súťaž sme ukončili vyhodnotili a podľa jej pravidiel odmeníme 10 z vás. Napriek tomu, že všetky vaše fotky boli krásne, súťaž musí mať výhercov. No i tak vám všetkým veľmi pekne ďakujeme za vašu účasť a budeme sa tešiť, že sa zapojíte aj do ďalších súťaží organizovaných naším Dromedárom.

Výsledky dvoch kategórií:

1. Výhercovia FB hlasovania

 

Keďže hlasujúci prichádzali z viacerých internetových zdrojov a zobrazovali sa im rozličné možnosti hlasovania, výhercov sme vybrali spočítaním hlasov „Odporučiť“ a „Páči sa mi. Avšak všetky body sme dôsledne zrátali a získali sme tým týchto výhercov:

Veronika Heklová - Bojnícky zámok

Petra Zajíčková - Ostrov Burano

Richard Melicher - Parížsky Disneyland

Jana Jakubčeková - Ostrov Chrissi

Slavomíra Vašková - Azúrové pobrežie

 

2. Výhercovia odbornej poroty Dromedára

 

Vyberali sme dlho a s bystrým okom, aby sme ocenili tie najkrajšie zábery. Najlepšie zladili hľadáčik fotoaparátu so svojim objektom títo súťažiaci:

Daniel Božilov – Štiavnická kalvária

Dominika Vrláková - Elbrus – V objatí oblakov

Peter Zibrík - Liptov

Pavel Bukoven - Záhradné posedenie

Ivana Gerthoferová - Čierny Váh

 

Všetkým výhercom blahoželáme a týmto ich prosíme, aby sa nám ozvali do redakcie (dromedar@dromedar.sk), aby sme im mohli zaslať výherné poukazy.

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa