SÚŤAŽ: Podeľte sa s nami o svoje zážitky z ciest

2012-01-02 11:00:00 |   |    | 

Radi cestujete, objavujete nové miesta či spoznávate kultúru a históriu iných národov? Máte rôzne zážitky z vašich dovoleniek, výletov či svadobných ciest? Nenechávajte si ich len pre seba, ale pochváľte sa nimi na Dromedári!



Inšpirujte aj ostatných čitateľov, kam sa vybrať na ideálnu dovolenku k moru či do hôr, kde je najlepšia lyžovačka, kam vycestovať za zaujímavou architektúrou či skvelým jedlom, na akých miestach sú tie najkrajšie prírodné divy, do akého mesta ísť, keď sa chceme dobre zabaviť, ktoré je to najromantickejšie miesto na Zemi.

Pošlite nám na dromedar@dromedar.sk minimálne 3 vaše fotografie s krátkym popisom a najmä označením destinácie od 26.12.2011 do 25.2.2012, ktoré zachytávajú vaše nezabudnuteľné cestovateľské skúsenosti. Radi ich na Dromedári zverejníme v našej novej sekcii a vy tak nepochybne inšpirujete aj ostatných cestovaniachtivých záujemcov. Pokiaľ máte probém zo zaslaním fotografií prostredníctvom emailu, použite službu na posielanie veľkých suborov - Úschovňa.sk

A aby sme nezabudli, na konci každého mesiaca počas trvania súťaže vyžrebujeme 3 výhercov, ktorí získajú tieto jedinečné ceny:

 

1. cena 2x Víkendový pobyt pre dve osoby + raňajky + wellness v hoteli Hviezdoslav v celkovej hodnote 270 Eur

 

2. cena 2x DVD Pavol Barabáš

 

3. cena 2x Publikácia Obrazový atlas od vydavateľstva IKAR

Žrebovanie bude prebiehať: 

1. žrebovanie - 2.2.2012
2. žrebovanie - 9.3.2012

Nezabudnite si prečítať úplné podmienky súťaže a pripojit vaše kontaktné údaje.

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.1/5 (35 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa