Príprava na hokejový šampionát v Česku

2015-01-23 10:12:26 |   |    | 

BRATISLAVA - Už o niekoľko mesiacov nás opäť ovládne hokejový ošiaľ. Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji k nám tento rok budú mimoriadne blízko, v susednom Česku. Ak chcete o šampionáte vopred zistiť všetko potrebné, máme pre vás tip. Navštívte od 29.1. do 1.2. medzinárodný veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakiatour v bratislavskej Inchebe.



Moravskosliezsky kraj, ktorý sa pre veľký úspech počas vlaňajšieho veľtrhu opätovne stal hlavným partnerom veľtrhu, si pre vás nachystal jedinečnú hokejovú expozíciu. Môžete sa zabaviť na turnaji v Stiga hokeji, získať zaujímavé spomienkové predmety s hokejovou tematikou a každý deň hrať o pobyt v Moravskosliezskom kraji. Okrem toho je na štvrtok 29.1. od 16h. do 18h. prichystaná autogramiáda hokejovej legendy, trénera Vladimíra Vůjtka. Komu nestačí, môže sa vyfotiť s Bobom a Bobkom, obľúbenými králikmi z klobúka, ktorí sú maskotmi tohtoročného šampionátu v Česku.

ITF Slovakiatour tento rok prinesie aj ďalšie zaujímavé novinky. Vôbec po prvýkrát sa na veľtrhu predstavia krajiny a obľúbené turistické destinácie ako Seychely a Spojené štáty americké. Rovnako sa môžete tešiť na zastúpenie všetkých slovenských regiónov. Kde sa ubytovať, dobre sa najesť a ktoré atrakcie si pozrieť? V jednotlivých stánkoch vám poradia odborníci na cestovný ruch.

Tento rok bude navyše vynikať bohatým zastúpením slovenských kúpeľov a tešiť sa môžete aj na prezentáciu kúpeľných procedúr naživo. Ukážky masáží, magnetoterapie; inhalácie, terapia biolampou a mnohé ďalšie...každý si na vlastnej koži bude môcť zadarmo vyskúšať prínosy kúpeľnej starostlivosti. Návod na zdravý životný štýl na vás čaká aj v podobe cvičenia s fyzioterapeutom, ktorý vám ukáže najvhodnejšie cviky pre zdravie.

Veľtrh ITF Slovakiatour bude sprevádzať obľúbený veľtrh gastronómie Danubius Gastro. Na svoje si prídu nielen všetci gurmáni, kávičkári a vinári, ale aj profesionálni kuchári, cukrári a prevádzkovatelia reštaurácií, hotelov či bufetov. Danubius Gastro je totiž oslavou toho najlepšieho z oblasti gastronómie a prehliadkou profesionálneho vybavenia pre gastronomické prevádzky.

Ešte váhate? Každá vstupenka je v hre o dovolenku na Srí Lanke od CK Bubo a tri poukážky v hodnote 1 000 eur na nákup v Kauflande! Navštívte veľtrh ITF Slovakiatour od 29.1. do 1.2.  Viac na www.incheba.sk.

Kúpte si vstupenku na veľtrh ITF Slovakiatour cez Predpredaj.sk a získajte skvelú 15 % zľavu pri rezervácii liečebného pobytu v expozícii Liečebné termálne kúpele Sklené Teplice!

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: archív
Zdroj: PR

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa