Nahý na cestách: Aj takto sa dá spropagovať boj za našu Zem

2015-03-18 12:00:00 |   |    | 

Aj vy chcete precestovať celý svet a pritom spraviť niečo veľké? Chcete vidieť všetko a pritom sa stať známym? Nie je nič jednoduchšie, stačí len výjsť s kožou na trh. V tomto prípade ale doslova. Mladý muž sa rozhodol, že nám ukáže svet v ktorom žijeme. Jeho skutočnú krásu a potrebu ho chrániť. A aby na seba upútal využil jednoducho to čo mal od prírody.



 

S holým ...

 

Ako v dnešnom svete lepšie upútať pozornosť? Sme zvyknutí už takmer na všetko, a preto sa tento muž rozhodol, že využije práve svoje telo na to, aby poukázal na svetové problémy, ktoré ho najviac trápia.

Už od roku 2009 cestuje tento urastený, neznámy blond muž po svete a fotí sa s pamiatkamiprírodnými krásami. Chce tak upozorniť na to, že našu Zem si musíme chrániť. Naše správanie a činnosť sú úplne proti prírode, a teda hore nohami. Tak sa aj on postavil hore nohami.

 

Boj za prírodu

 

Na prvý pohľad trochu netradičný spôsob sa ukázal byť tým najúčinnejším. Fotografie tohto muža sa rozšírili po celom svete a jeho zbierka sa pomaly rozrastá. Navštívil už Austrália (posvätnú horu Uluru), Thajsko (preslávenú pláž na ostrove Phi Phi), Thajwan, New York, Švédsko, Nórsko...

A za čo presne to vlastne bojuje? Počuli ste už o termíne „plánované zastarávanie“? Niektorí hovoria, že je to len nepodložený dohad, iní sú na 100% presvedčení, že ide o bežnú súčasť nášho života. V skratke: podľa dohadov sú mnohé produkty vyrábané s tým, aby sa pokazili hneď po vypršaní záručnej doby. Zámerne sa tak skracuje ich funkčnosť, aby sme ako zákazníci museli nakupovať viac. Ďalším „trikom“ je modernizovanie a prinášanie nových trendov. Potrebujete najnovšiu verziu „nahryznutého jabĺčka“ alebo tohtoročný módny prvok? Asi ste sa chytili.

Či je to pravda, alebo nie, tento mladý muž sa rozhodol poukázať na to, čo trápi celý svet. A to len pomocou vlastného tela a úžasných miest planéty, ktorú chce chrániť.

Zdroj/autor: nakedhandstander.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
2.1/5 (9 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa