Luxusná romantická dovolenka. Najkrajšie rezorty s vilkami nad hladinou mora

2015-02-12 08:00:00 |   |    | 

Milujete romantiku a luxus? Asi každý z nás pozná známe zábery na luxusné, a pridrahé vilky, a chatky nad hladinou zátok. To by sa ozaj dalo opísať ako dokonalá dovolenka. Sú romantické, intímne a lákajú nás všetkých. Kto by odolal tým najlepším rezortom na svete? Aj sám Dromedár by si takýto zážitok nenechal ujsť. Preto sa pozrime, ktoré rezorty na svete ponúkajú tie najkrajšie vilky.



 

Bora Bora - Intercontinental Le Moana

 

Bezpochýb je práve Bora Bora miestom s tými najkrajšími chatkami nad hladinou. Rezort Intercontinental Le Moana bol medzi pioniermi a tak si v tomto raji mohol vybrať to najlepšie miesto v celej lagúne.

 

Thajsko - Float House River Kwai

 

Trochu iným zážitkom sú chatky nad thajskou riekou Khwae Noi. Pravú atmosféru zažijete vďaka tradičným priestorom aj skvelej masáži. Kto uprednostní aktívne trávenie času, hotel vie zabezpečiť napríklad aj jazdu na slonoch.

 

Maldivy - Conrad Maldives Rangali Island

 

„Malé divy“ sú ďalším overeným rajom. Samozrejme si priplatíte, ale v tomto rezorte zažijete presne to čo ste si vysnívali. Vilky nad hladinou a aj podmorská reštaurácia sú len špičkou ľadovca.

 

Panama - Punta Caracol Acqua Lodge

 

V tomto regióne Panamy je takmer všetko na vode. Preto aj rezort Punta Caracol Acqua Lodge má romantické vilky priamo nad hladinou. Sú skvelým miestom, odkiaľ môžete začať vaše spoznávanie okolia.

 

Malajzia - Berjaya Langkawi Resort

 

Diamant v srdci dažďového pralesa. Tento rezort vám poskytne možnosť ubytovania na vode, ale aj v chatkách v džungli. Vďaka tomu okúsite netradičnú atmosféru a pritom si vyskúšate aj obľúbené vodné športy.

 

Kambodža - Song Saa Private Island

 

Rezort rozprestierajúci sa na dvoch ostrovčekoch je unikátom v celej krajine. Ponúka širokú škálu služieb a pritom má aj niečo naviac. Majitelia zriadili v zátoke chránenú oblasť, aby sa tu dobre darilo koralom a jeho obyvateľom. Tak pri potápaní uvidíte dokonale zachovaný svet.

 

Maurícius - Constance Le Prince Maurice

 

Pri navrhovaní tohto rezortu si dali architekti pozor, aby zapadal do okolitého prostredia. Vilky na hladine mora sú dokonalým rajom pre utrápené duše. Majú súkromné terasy a bazéniky, kde môžete zrelaxovať telo aj ducha.

 

Vietnam - Vinpearl Luxury Nha Trang

 

Možno si myslíte, že tu nájdete všetko to, čo v predchádzajúcich rezortoch, ale vo Vietname sa pokúsili o niečo inovatívne. Keď totiž dorazíte do rezortu, samozrejme jachtou, tak budete mať možnosť vyskúšať si niektorú z wellness procedúr priamo nad hladinou mora.

 

Zdroj/autor: dailymail.co.uk, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
5.0/5 (8 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa