Nakupujte vo veľkom. Čo tak vlastný ostrov?

2014-09-04 13:00:00 |   |    | 

Aj vy ste si vždy túžili kúpiť vlastný pokoj? Mať miesto, kde by čas plynul pomalšie a vy by ste si ho mohli vychutnať. Na takom mieste by ste samozrejme mali všetko, čo by ste prípadne mohli potrebovať. Tak ak k tejto skupine patríte skúste si pozrieť aktuálnu ponuku ostrovov na predaj. Že na to nemáte? Nevadí, však kto by mal na to čas. Nuž ale predsa...



 

Chorvátsko

 

Aby ste nemuseli cestovať priďaleko, skúste zainvestovať do vlastného ostrova v oblasti Plitvických jazier. Má rozmery 1,3 ha, stojí „len“ 350 000 eur a leží uprostred najväčšieho jazera národného parku. Jedinou nevýhodou je, že si na ostrove nemôžete postaviť vlastnú budovu, no správca parku vám po vyplatení šeku poskytne niektorý z už postavených domov. Takže ak chcete žiť ako starý dobrý Old Shatterhand, neváhajte a kupujte.

 

Grécko

 

V slnečnej Kefalónii, v Iónskom mori, si už dnes môžete kúpiť ostrov Modi, na ktorý hneď aj vyrazíte. Ak by vám to túto sezónu nevyšlo nevadí, veď bude váš a počká vás aj do tej budúcej. 20 hektárový ostrov je samozrejme o niečo drahší ako prvý kandidát. Za tento kúsok pôdy zaplatíte 1,4 milióna eur. Je to veľká investícia, no nikto vás na vašej súkromnej pláži nebude otravovať. Dokonca sa v blízkosti vášho ostrova bude nachádzať aj malá dedinka a letisko.

 Jednohektárový ostrov si zaobstaráte, ak si v Grécku kúpite ostrov sv. Atanázia. Leží len neďaleko od Delf v blízkosti Koryntského prieplavu. Maličký ostrovček s jednou plážou je porastený olivovníkmi. Výhodou je, že si na ňom môžete postaviť všetko čo sa vám zapáči, keďže tu nie sú žiadne obmedzenia. K cene 1,5 milióna eur prihodíte nejaké drobné a môžete si postaviť prekrásnu vilku podľa vašich snov.   

Ak máte vo vrecku 4 milióny eur, kúpte si ostrov Tokmakia v Egejskom mori. Nachádza sa blízko ostrova Lesbos, na ktorom je letisko, ale aj Turecka, čiže to nebudete mať ďaleko do žiadnej turistickej destinácie. Ostrov ej ideálnym miestom pre väčšiu investíciu,  keďže má povolenia na výstavbu hotelov. S hotelom na ostrove vám smutno nebude.

 

Turecko

 

Ostrov Hasir je na predaj. To, že ste o ňom ešte nepočuli nevadí. 10 hektárový ostrov v Egejskom mori patrí k tradične prekrásnym ostrovčekom. Má čisté pláže a úchvatné more.  Všetko len za 5 miliónov eur. S prekrásnou zátokou, ktorá sa tu nachádza, a výhľadom na grécky Lesbos sa tu oplatí aj zainvestovať do hotelierstva.

 

Taliansko

 

Teraz prichádza perlička v podobe jedného z benátskych ostrovov. 220 hektárový pozemok v benátskej lagúne má skvelý prístup do mesta a dokonca sa tu nachádzajú aj 4 budovy. Pokojné prostredie v atraktívnom okolí sa odrazilo aj na cene ostrova. Zaplatíte zaň 12 miliónov eur.

Zdroj/autor: privateislandsonline.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa