CHORVÁTSKO Rodinný hotel na ostrove Lošinj

2010-05-28 14:00:00 |   |    | 

CHORVÁTSKO/ video - Znovu obnovený Family Hotel Vespera na ostrove Lošinj je prvým hotelom na Jadrane, ktorý získal právo používania prestížneho brandu Kinderhotels.



Ide o združenie tzv. hotelov pre deti, ktoré rozpracovalo rozsiahly koncept rodinnej dovolenky, vhodnej pre dospelých s bábätkami
a deťmi.

Združenie má členov v Rakúsku, Nemecku a Taliansku, podmienky členstva v skupine sú prísne určené a všetky zapojené hotely musia splniť náročné štandardy v jednej z troch kategórií Smiley. Želanie združených hotelov je, aby cez jednotný vstup na trh verejnosti priblížili špecializovanú rodinnú ponuku. Takto sa rodinám s malými deťmi výrazne zľahčuje výber ideálneho miesta na dovolenku, ktoré najlepšie vyhovuje ich špecifickým požiadavkám.

Spolupráca s Kinderhotels znamená pre hotel Vespera veľký krok dopredu a umiestňovanie tohto hotela z Malého Lošinja ako popredného hotela- špecialistu na rodinnú dovolenku v Chorvátsku. Členstvo v združení Kinderhotels umožňuje spoluprácu s najskúsenejšími odborníkmi na plánovanie rodinných dovoleniek v Európe.

Hotel Vespera má štyri hviezdičky, minulý rok bol obnovený a čoskoro potom ocenený ako špičkový hotel pre rodinnú dovolenku. V súlade so svojou orientáciou profilovať sa na trhu ako rodinný, tzv. Family Hotel, disponuje s výnimočne bohatým obsahmi pre deti a dospelých. Pritom sa bral ohľad na špecifické potreby rodín s malými deťmi a osobitná pozornosť sa venovala detailom.

Rodičia majú k dispozícii služby stráženia detí, prenájom vecí na bezstarostný oddych – od kočíkov až po termoobaly na fľašky a variče na vodu. Hotel je úplne prispôsobený deťom, počínajúc od recepčného pultu, mini bufetu a detských stoličiek v hotelovej reštaurácii až po osobitný kút pre mamy, v ktorom môžu pripravovať
stravu podľa vkusu vlastného dieťaťa.

Bohato zariadené detské herne disponujú produktmi renomovaných výrobcov pre každý vek – od hračiek a žineniek pre najmladších až po Play station pre tínedžerov. Hotel má k dispozícii detské herne, klubové priestory pre deti a dospelých, na približne 300 štvorcových metrov.

Zvláštnou atrakciou, zaradenou do ponuky hotela, je komplex vonkajších bazénov na viac ako 3000 štvorcových metrov, a troch stupňovito usporiadaných úrovniach, smerom k moru.

Komplexom dominuje 37 metrov dlhý bazén s vírivkami, vodnými atrakciami a dvoma bazénmi pre deti.

Vedľa hotela sa nachádzajú detské ihriská, pieskové ihrisko na volejbal a rôzne multifunkčné priestory, prispôsobené na uskutočňovanie rôznych športových a zábavných programov. Rodičia majú k dispozícii profesionálne riadené animačné programy, prispôsobené vekovým skupinám detí (Baby Club, Mini Club, Teen Club).

 

Zdroj/autor: tz-malilosinj, chtz,drom

VIDEO Hotel Vespera

 



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa