Dni záhrad na zámku Schloss Hof

2012-05-14 15:30:00 |   |    | 

RAKÚSKO - V dňoch 17. až 20. mája (štvrtok - nedeľa) opäť pozývajú pracovníci a organizátori záujemcov na veľkolepé podujatie. Dni záhrad sa konajú po úspešných predchádzajúcich rokoch tentoraz počas štyroch dní. Podujatie tak ako po iné roky bude tým pravým lákadlom pozrieť si exkluzívne aranžovanie záhrady, nakúpiť si cibule, rastliny či len tak prísť pokochať sa barokovou krásou a nazbierať inšpiráciu.



Takmer 60 vybraných záhradníkov, aranžérov, domáce i zahraničné exotické rastliny čakajú na všetkých v barokovom zámku Schloss Hof.

Keramika, doplnky pre záhradu či vidiecky domček, umelecké remeslá, praktické tipy od profesionálov i samotná záhrada barokového zámku - to bude magnetom počas tohto podujatia. Pod mottom „Dávať a brať“ sa bude konať veľká burza kvetov a rastlín, cibuliek, semien z vlastnej záhrady, ktoré si môžete vymeniť s ďalšími pestovateľmi či tými, ktorí majú záhradu ako hobby.

 

Pôžitky pre mladých i starých

Ten, koho lákajú aj kulinárske dobroty, ktoré budú z regiónu v rôznych stánkoch, môže denne od 10.00 do 17.00 ochutnať ovocné špeciality, ale si ich aj samostatne pripraviť v tzv. marmeládovej kuchyni. Mládež má zasa možnosť sa kreatívne zabaviť na workshope, na ktorom si môže každý mladý muž či slečna vytvoriť vlastné záhradné dielo.

Priestor pre hranie láka na rôzne hry a poníky ochotne odvezú na svojich chrbtoch nejedno dieťa. V zoologickej záhrade zasa deti môžu pohladkať kozičky, ovečky či len sa pozerať na domáce zvieratká.

 

Zdroj/autor: bhpromotion, drom

Foto: bhpromotion, schlosshof.at

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
4.0/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa