Precestujte svet za jediný deň! Na veľtrhu ITF Slovakiatour v Bratislave!

2014-01-29 10:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Premýšľate už teraz, kam sa tento rok vyberiete na dovolenku? Dáte prednosť klasickému pobytu pri mori? Alebo vás to ťahá do hôr? Exotika? Vidiek? Plavba loďou? Množstvo tipov a inšpiráciu nepochybne nájdete na veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour, ktorý bude od 30.1. do 2.2. v bratislavskej Inchebe.



Medzi vystavovateľmi je množstvo cestovných kancelárií, ktoré už teraz ponúkajú cenovo zvýhodnené first momenty. Ak chcete cestovať na vlastnú päsť, zastúpenia zahraničných, ale aj domácich regiónov vám ochotne poradia a odporučia, ktoré miesta by ste na svojich potulkách svetom určite nemali vynechať.

Turecko, Chorvátsko, Egypt, Čierna hora, Cyprus, Rakúsko, Poľsko, Maďarsko, Česko, ale aj Brazília, Srí Lanka, Dominikánska republika, Jamajka a menej tradičné dovolenkové destinácie ako Ukrajina, Moldavsko a Albánsko - všetky tieto krajiny a mnohé ďalšie budú mať na veľtrhu svoje zastúpenie.

Množstvo tipov ponúkne aj neďaleký Moravskosliezsky región, ktorý je tento rok partnerom veľtrhu. Ochutnajte tamojšie špeciality, spoznajte krásy a zákutia tohto regiónu, oddýchnite si pri tradičnej cimbalovke a ďalších atrakciách.

Inšpirovať sa môžete aj počas cestovateľského festivalu Camera Slovakia, ktorý prostredníctvom fotografií a cestovateľských filmov priblíži zaujímavé kúty našej planéty.

Veľtrh doplnia výstavy Poľovníctvo a oddych a Wellness a fitness. Súbežne s veľtrhom cestovania sa tiež uskutoční veľtrh gastronómie Danubius Gastro, ktorý je už tradične sviatkom pre všetkých gurmánov, profesionálnych kuchárov a prevádzkovateľov gastronomických zariadení. Prvý deň veľtrhov a piatok dopoludnia sú vyhradené odbornej verejnosti. Viac informácií nájdete na www.incheba.sk.

Vstupenky na výstavu ITF Slovakiatour nájdete na Predpredaj.sk.

 

Zdroj/autor: reklamný článok, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa