CHORVÁTSKO Wellness s pivom

2009-03-03 11:30:00 |   |    | 

CHORVÁTSKO - Hoci je wellness ponuka v Chorvátsku výnimočne bohatá a založená na dlhej liečebnej tradícii a priaznivých prírodných danostiach – Wellness Garten, ktorý bude čoskoro otvorený v hoteli Garten v Slavónskom Brode na východe krajiny, bude predsa svojím spôsobom výnimočný.



Tento wellness sa totiž zakladá na ponuke starých relaxačných a regeneračných metód a ako jediný v Chorvátsku bude ponúkať zdravotnú starostlivosť a omladzovacie kúry pivom.

 

V autochtónnom interiéri sa spája návrat do minulosti s prírodou, pôsobí ľahko a originálne a je založený na nových vedeckých poznatkoch.

 

Zvláštnou zaujímavosťou tohto wellnessu, ktorý by mal byť otvorený v polovici apríla, je kúpanie v pive v starých dubových sudoch. Výskumy totiž ukazujú, že vitamíny B1 a B2, obsiahnuté v pive, majú regeneračné účinky, vyživujú kožu a spomaľujú jej starnutie, čo je dôvod, prečo v brodskom hoteli, začali ako prví v Chorvátsku s touto špeciálnou metódou.

 

Ďalšia relaxačná starostlivosť je založená na kúpeli v jablkách, ružových lupeňoch, čokoláde, sene, aromatických bylinkách ... Užívanie si v etno-wellnesse Garten dopĺňajú aj výživné terapie založené na zdravej a prírodnej organickej výžive.

 

 

Hotel Garten je rodinný hotel s 20-ročnou tradíciou, má 16 izieb a ponúka nápadité tímbuildingové programy, ako i rôzne možnosti pre spríjemnenie pobytu obchodných cestujúcich, organizovanie rodinných osláv a podobne.

 

 

 

Zdroj/autor: chtz,tzbpz,drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa