Romantická dovolenka snov. Kam zamieria mladí novomanželia?

2014-12-29 11:55:00 |   |    | 

Ak plánujete svadbu, isto ste už uvažovali nad všetkými plánmi. Kde, kedy a ako. A hoci to nie je najrozšírenejší trend u nás na Slovensku, stále viac a viac ľudí cestuje na drahé, ale za to úžasné cesty, kde spoločne začínajú svoj život. Vyberajú si spomedzi exotických krajín aj klasických miest, ktoré majú na romantickú atmosféru takmer certifikát. Kam sa mladomanželia pozrú v roku 2015?



 

Bahamy

 

Dokonalé morepláže dodajú ceste mladomanželov nový rozmer. Obzrú si exotickú krajinu a pritom budú mať dosť priestoru na spoločné chvíle. Navyše vďaka rozmáhajúcemu sa turizmu sa nebudú musieť zamerať len na tiché pláže, ale obzrú si aj rušný život v centrách.

 

Thajsko

 

Obľúbenou krajinou bude aj Thajsko a ostrov Phuket. Podľa Googlu je to 5. najvyhľadávanejšie miesto pre svadobnú cestu. Prúdia sem množstvá mladomanželov, no i tak tu nájdete pokoj a samotu, ktorú isto využijete.

 

Bali

 

Lacnejšia alternatíva drahých exotických dovoleniek je vítanou možnosťou pre mladé páry. Na ostrove nájdu mnoho rezortov, ale aj privátnych zariadení. Príroda, ale aj prívetiví ľudia spravia z tejto cesty zážitok na celý život.

 

Tahiti

 

Do neopozeranej krajiny sa ročne vydávajú mnohé páry, aby v tomto prekrásnom prostredí mohli spojiť svoje životy.  Na ostrovoch sa nachádzajú množstvá rezortov, ktoré ponúkajú len tie najlepšie služby. Jeden z nich je pomenovaný po Marlonovi Brandovi, keďže sa v ňom kedysi nachádzala jeho súkromná rezidencia.

 

Florencia

 

Špecialitou pre páriky môže byť aj talianska Florencia, ktorá je priam nasiaknutá povestnou talianskou atmosférou a tiež históriou a umením. Červené strechy, historické budovy a temperament dotvoria prekrásne spomienky na prvé dni manželstva.

 

Los Cabos

 

V Mexiku zažijete dokonalú svadobnú cestu po celý rok. Táto oblasť je známa svojimi 355 slnečnými dňami v roku. Využil ich už aj spevák Adam Levine, ktorý prilákal pozornosť na toto prekrásne miesto. S výhľadom na Pacifik budete mať všetko po čom len zatúžite.

 

Zdroj/autor: destinationweddingmag.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
4.5/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa