Nezvyčajný pobyt v neobyčajných stavbách

2014-03-06 10:00:00 |   |    | 

Či už chcete zažiť čaro prírody alebo relaxovať pri mori, ponúkame vám podivné „chalúpky“ a miesta vo Veľkej Británii, kde môžete pobudnúť a variť vo veľkom štýle. Čo poviete na pobyt v majáku, zámku či houseboate.



 

  • Lighthouse Cottage

Táto neobvyklá nehnuteľnosť v historickej dedinke Happisburgh predstavuje maják z 18. storočia. Nájdete tu ubytovanie pre piatich ľudí, k dispozícii sú dve spálne, kuchyňa, obývacia izba, detský kútik v suteréne a samozrejme, prekrásny výhľad na Severné more.

 

  • Penzance, Cornwall

Neobyčajná architektonická budova, ktorá sa môže pýšiť 270 stupňovým výhľadom na Atlantik z terasy a to prostredníctvom masívnych okien. Láskyplne reštaurovaná a modernizovaná s vysokým štandardom, kde sa môže ubytovať sedem ľudí. Nachádza sa priamo na pláži, je ideálna pre surfovanie a rodiny s deťmi. Všetko sa nachádza v roztomilej rybárskej dedinke Sennen Cove, 15 minút jazdy od Penzance.

 

  • Dess Lodge, Aberdeen, Škótsko

Táto budova vyzerá, akoby ste ju vytiahli priamo z rozprávky. Nachádza sa na samote obklopenej lesmi, ktoré čakajú na vaše preskúmanie. Tento zámoček je pre štyri osoby, ktoré sa môžu ubytovať v dvoch spálňach, využívať kuchyňu, kúpeľňu a bohaté záhrady. Spoznajte okolité dedinky alebo navštívte rušné mesto Aberdeen, kam sa dostanete po hodinovej ceste autom, ale určite sa oplatí.

 

  • Houseboat, Gloucester

Táto loď bola premenená na veľmi žiadané rekreačné ubytovanie a je ideálne umiestnená na okraji rušného mesta Gloucester, miestne reštaurácie a obchody máte priamo v okolí. Houseboat má štyri spálne, kuchyňu a krásnu obývaciu izbu, jeho paluba bola premenená na terasu, z ktorej môžete obdivovať výhľad na okolitú krajinu.

 

  • Water Tower, Bearsted, Kent 

Nachádza sa v samom srdci Kentu, v blízkosti krajského rušného mesta Maidstone. Je to ideálne miesto pre vidiecke dobrodružstvo s golfom, rybárčením či pamiatkami ako napríklad Leeds Castle. Samotná nehnuteľnosť má unikátne historické čaro, pretože bola kedysi používaná na zásobovanie dediny vodou. Teraz ponúka dve spálne, kuchyňu, kúpeľňu a obývaciu izbu.

 

Zdroj/autor: allaboutyou.com, Lenka Halamová, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
4.0/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 4. máj. 2024. Meniny má Florián.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa