Silvester v slovenských mestách: na aký program sa môžete tešiť?

2013-12-29 12:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Už máte dosť papučovej kultúry a niekoľký Silvester v poradí, ktorý ste strávili na chatách, vás už taktiež nebaví? Vymyslieť náhradný program nebude až tak náročné. Stačí sa pozrieť do vašich miest, čo zaujímavé vám ponúkajú, aby ste spoločne s nimi privítali príchod nového roka. Hudobné vystúpenie, ale aj iné zaujímavé čísla a atrakcie vám majú zabezpečiť, že 2014-tku privítate s dobrou náladou a úsmevom na perách.



 

  • Bratislava

Tradične najpestrejším programom sa môže pochváliť naše hlavné mesto. V Bratislave sa môžete opäť tešiť na vystúpenia známych interpretov, ktoré si môžete pozrieť zadarmo v centre mesta. Vystúpia skupiny Hex, Para, Cigánski diabli a LePayaco. Novinkou bude moderovanie aj v anglickom jazyku, ktoré má byť ústretovým krokom voči cudzincom. Okrem toho bude pre vás pripravené aj veľké klzisko a stánky s občerstvením s našimi tradičnými pochúťkami. O polnoci je sľúbený desaťminútový ohňostroj, s ktorým pompézne privítate prichádzajúci rok.

Ak nemáte záujem o živé koncerty a radšej preferujete tanečnú hudbu, tak sa určite vyberte do Incheby. Tam chystajú obrovskú megaparty, na ktorú sú pozvané veľké esá tohto hudobného štýlu. Na podujatí vystúpi napríklad Slovenka DJ Nifra, ktorú si mimoriadne cenia aj v zahraničí. Spolupracovala s viacerými esami z tanečnej scény a taktiež vydáva svoje skladby pod van Buurenovým vydavateľstvom. Okrem nej zahrajú aj Charlie Clubber, Tamira alebo Toky. Naplánované je predstavenie ohňovej šou a pole dance dua.

 

  • Banská Bystrica

Na strednom Slovensku pre vás pripravili tri alternatívy privítania nového roku. Prvou možnosťou je zúčastniť sa klasickej tanečnej party. Tú organizujú v Ministry of Fun a počas večera vám budú hrať DJ Drožďo, DJ Dave a DJ Mustee. V talianskom duchu bude ladený ples v hoteli Lux, na ktorom vystúpi spevák Andrea Andrei, ktorý pochádza z tejto krajiny a okrem iného budete môcť pokúšať šťastie v tombole, kde je hlavnou cenou cesta do Benátok. K tretej možnosti sa budete musieť presunúť do kúpeľov v Sliači, kde vás privíta pestrý zábavný program a hudobné vystúpenia Maroša Banga. Novoročný ohňostroj naplánovali Bystričania na námestie SNP až na druhý deň, keď si ho budete môcť spoločne s ostatnými vychutnať o piatej večer.

 

  • Poprad

Na veľkú zábavnú šou s jednou netradičnou možnosťou sa môžete tešiť v tunajšom veľkom vodnom parku. Aquacity pripravili pre svojich návštevníkov exkluzívne prekvapenie v podobe vystúpení Dary Rolins a tanečnej skupiny Old School Brothers. Aj v tomto prípade je pripravená skvelá tanečná, pyrotechnická a dokonca aj 3D šou. Zasúťažiť si môžete vo veľkej tombole a sľubovanou netradičnosťou je možnosť vykúpať sa v jednom z bazénov. Keď vás to prestane na parkete baviť, môžete nový rok privítať i takýmto zaujímavým spôsobom.

 

  • Spišská Nová Ves

Oslavy v tomto meste sa začnú presne o desiatej večer. Pódium pre hlavné hviezdy bude pripravené na Radničnom námestí, v blízkosti historickej budovy Reduty. Pre Spišiakov zástupcovia mesta pripravili vystúpenie dvoch kapiel. Ako prvá si pred divákmi zaspieva skupina Crea Cage. Hneď za ňou vystúpi Elán Tribute Revival. Spoločne si tak budú môcť zaspievať na najväčšie hity najúspešnejšej slovenskej skupiny, ktoré potom uzatvoria veľkým ohňostrojom.

 

  • Ružomberok

Tanečná hudba a rock privítajú nový rok na Liptove. Začiatok programu je naplánovaný na deviatu hodinu, keď sa najprv predstavia dve kapely Rock Reunion a Green Day Revival. Hneď za nimi sa už k slovu dostane DJ King, ktorý bude na veľkej otvorenej party baviť všetkých Ružomberčanov až do polnoci. Novoročný ohňostroj si môžete vychutnať hneď po gratuláciách a príhovore tunajšieho primátora.

 

  • Michalovce

Východniari chcú prilákať svojich obyvateľov na veľkú vatru a pyromuzikálový ohňostroj, ktorý sľubuje obrovskú a netradičnú šou. Ešte pred ním na pódiu pred tribúnou Mestského úradu vystúpi speváčka Michaella spolu so svojou kapelou.

 

Zdroj/autor: David, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
1.7/5 (25 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 5. máj. 2024. Meniny má Lesana, Lesia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa