First moment či last minute dovolenka?

2013-04-11 14:00:00 |   |    | 

Čas dovoleniek sa pomaly blíži a zľavu first minute už nájdete len zriedka. Nie všetci si môžeme plánovať dovolenku pol roka dopredu, a preto sa musíme zmieriť s faktom o zaplatení plnej ceny. V prípade, že vám až tak nezáleží na určitej destinácii či hoteli, v ktorom budete ubytovaní, môžete využiť zľavy tesne pred odchodom.



Vďaka last minute môžete ušetriť aj niekoľko stoviek eur. Nevýhodou však je veľmi obmedzený výber destinácií a ubytovacích zariadení. Pre niekoho môže byť problémom aj pomerne rýchle zbalenie na cestu, keďže cena sa znižuje s blížiacim sa dátumom odcestovania. Ak teda chcete ušetriť čo najviac, treba dovolenku kupovať až tesne pred odjazdom.

Ak však vyžadujete určitý štandard ubytovania a tiež stravovania, treba voliť z ponuky renomovaných cestovných kancelárií. Aj menšie cestovky však môžu mať v ponuke zaujímavé hotely. Aby ste predsa len vybrali správne a neboli nemilo prekvapení po príchode na miesto vašej dovolenky, môžete pokojne využiť internet.

Na stránkach recenzie.travel nájdete množstvo hodnotení na stovky hotelov a ubytovacích zariadení. Aj tieto informácie vám môžu pomôcť pri výbere toho správneho rezortu a ubytovacieho zariadenia. Budete tak poznať názory tých, ktorí už daný hotel navštívili, aj to, čo sa im páčilo, prípadne s čím boli spokojní menej.

Pre nás ženy je však nevýhodou skutočnosť, že na dovolenku si nemôžeme vziať celý šatník. Vyberáme preto dômyselne, aby nás žiadna situácia nezaskočila. Žiaľ, často po príchode zisťujeme, že sme si mali zobrať aj legíny so zvieracím vzorom, modrú sukňu či tie fialové plavky, ktoré nám partner už zakázal, keď počet oblečenia presiahol pre neho únosnú mieru. Chceme byť len krásne pre vás milí páni! Zmierte sa s tým!

A aby sme si dokonale vychutnali atmosféru romantickej prechádzky po pláži a následným zakončením s pohárom výborného vína v ruke, potrebujeme pre náš dokonalý vzhľad aj dokonalý šperk, a samozrejme aj naše obľúbené dámske hodinky Guess.

 

Zdroj/autor: reklamný článok, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.3/5 (7 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 3. máj. 2024. Meniny má Galina.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa