Výhľady pre bohov. Pozrite si ich aj vy

2014-07-29 17:00:39 |   |    | 

Rozhliadnuť sa po okolí a uvidieť krásu sveta nemáme príležitosť úplne všetci. Niektorí vidia len susedné domy, iní kraj, ktorý sa im už zunoval. No v niektorých oblastiach príroda vytvorila úchvatné divadlo, ktoré láka zraky všetkých, čo sú na okolí. A isto vás len tak neomrzí. Pozrite si vyhliadky, ako stvorené pre bohov.



anglickom Sussexe na vrchole zrázu stoji maják prerobený na hotel Belle Tout Lighthouse. Výhľad z neho berie dych. Najvyššie položená izba má dokonalý 360 stupňový výhľad na prieliv medzi Anglickom a Francúzskom.

Výhľad na Amalfitánske pobrežie poskytne hotel v kláštore zo 17. storočia. Hotel Monasterio Santa Rosa má 4 poschodia prekrásne zelených záhrad, ktoré sú  akoby prišité k útesom. Ešte krajší pohľad je z bazéna, v ktorom ťažko rozoznáte, či ste ešte v bazéne a či ste nespadli do mora.

Výhľad za 300 dolárov za noc ponúka hotel 727 Boeing. Kedysi toto lietadlo spadlo do džungle a tak ho miestni snaživci premenili na úspešný hotel.

Na hrane sa ocitnete v rezorte Alila Jabal Akhdar v Ománe. 2000 metrov nad morom dostanete okrem luxusných služieb aj izbu s výhľadom na neskutočnú krajinu pod vami.

V chránenej oblasti Keni stojí hotel Saruni Samburu. Africké safari tu zažijete aj keď nevystrčíte nos z areálu. A ten výhľad na bohatú africkú krajinu vám vezme dych.

Závrat dostanete na terasách hotela Posada Mirador v mexickej Chihuahue. Každá zo 65 izieb má terasu na zráze, ktorý poskytuje neobyčajný výhľad.

Autor: SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
3.7/5 (6 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa