MAĎARSKO Aquapolis Szeged

2010-09-30 14:00:00 |   |    | 

MAĎARSKO - Vodný svet štyroch ročných období s 4 400 m² vodnou plochou vás očakáva v Szegede (Segedín), dve hodiny cesty autom z Budapešti s najdlhším celoročne funkčným tobogánom Európy.



Medzi najatraktívnejšie prvky nového komplexu patria 223 a 272 metrov dlhé kryté tobogány, ktoré štartujú z 30 metrovej výšky a sú prístupné výťahmi. Z vnútorného priestoru z nižšieho štartovacieho bodu sa môže šmýkať na ďalších siedmich tobogánoch.

Na tých, ktorí túžia po aktívnom odpočinku, čaká divoká rieka, vzduchové ležadlá a rôzne vodné masážne trysky. Pre najmenších je pripravený "svet mamičiek s bábätkom", kde sa ratolesti môžu nakŕmiť či uspať v pokojnej atmosfére. Pre staršie deti je pripravený labyrint a detský kútik.

V rámci wellness oázy na vás čaká tichá relaxačná zóna, tzv. tichý wellness. V tejto časti kúpeľov je prístup len nad 16 rokov. Medzi služby tichého wellnessu patria zážitkové bazény, vírivky, masáže, fínska sauna, infrasauna, rímska parná kabína, soľná komora, aromakabína a vonkajšia sauna.

V novom liečebnom oddelení sú zase pre vás pripravení kvalifikovaní odborní lekári. Formou "dennej nemocnice" vám poskytnú procedúry v 14 dvojlôžkových izbách. Tu sa ponúkajú služby ako rehabilitačné cvičenie, podvodná masáž prúdom vody, kúpeľ s kysličníkom uhličitým, vaňové kúpele s liečebnou vodou, bahenné zábaly, skupinové vodné cvičenie, kúpele s váhami a rôzne masáže.

Súčasťou komplexu v letnom období je aj najobľúbenejšie kúpalisko mesta Szeged v krásnom prostredí parku uprostred zelene. Na kúpalisku sú detské bazény, plavecký bazén a zážitkové bazény. Od mája do septembra sa tu usporadúvajú aj rôzne kultúrne podujatia a akcie.

 

 

 

Napfényfürdő Aquapolis Szeged

Torontál tér 1
6726 Szeged
Tel.: (36-62) 566-488
E-mail: info@napfenyfurdoaquapolis.com

 

Zdroj/autor: hungarytourism, aquapolis, drom (pozri aj Galériu)

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 6. máj. 2024. Meniny má Hermína.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa