BUBO Family - dovolenka pre aktívne rodiny

2015-03-30 17:00:00 |   |    | 

Zážitky sú na celý život. Poznávacie zájazdy BUBO Travel Agency sú nabité informáciami, pestrými aktivitami a nie je čas na nudu. Vďaka novinke BUBO Family – dovolenka pre aktívne rodiny, poznávací zájazd obohatí rodičov aj deti.



 

Cestovná kancelária BUBO Travel Agency prináša na slovenský trh novinku s názvom BUBO Family. Ide o poznávacie zájazdy pre rodiny, pre ktoré je čas vzácny a chcú ho využiť čo najlepšie. Kombinácia spoločne strávených chvíľ a postupného poznávania sveta je pre deti vzdelávacia a pre rodičov predstavuje obohatenie ich vlastných zážitkov z cestovania. „Je úžasné sledovať, čo všetko deti vnímajú a ako sa im nové veci a informácie vrývajú do pamäte. Dvojtýždňový all inclusive pobyt pri mori už modernej rodine nestačí. Mať deti v dnešnej dobe už neznamená, že sa rodič musí vzdať poznávania sveta a uspokojiť sa s pobytovými dovolenkami. Cestovať sa dá aj s deťmi a je to väčšia zábava,“ hovorí obchodný riaditeľ a sprievodca cestovnej kancelárie BUBO Pavel Fellner.

 

Orlando, Thajsko či Kuba – každý si príde na svoje

 

Poznávacie zájazdy BUBO Family sú volené starostlivo na základe dlhoročných skúseností cestovnej kancelárie. „Mnohé destinácie sme vyberali na základe našich vlastných skúseností z ciest s deťmi. Vybrali sme zájazdy, ktoré sa ako rodinná dovolenka osvedčili a odporúčaný vek detí volíme tak, aby to nielen zvládli, ale aby si to aj so záujmom užili,“ vysvetľuje Pavel Fellner.

Cestovateľské sny rodičov už nemusia ísť do úzadia. Svet sa dá spoznávať aj s deťmi. Destinácie, ktoré sú klientmi obľúbené už roky, si veľmi rýchlo našli svoje miesto aj v rodinnom cestovaní. Thajsko, Kuba, Srí Lanka, USA, Škandinávia, alebo Keňa patria k najvyhľadávanejším. BUBO však ponúka aj programy šité na mieru deťom. Rodinným rajom so zábavnými parkami od výmyslu sveta je Orlando a dokonalú kombináciu tvorí s all inclusive pobytom na Jamajke. Nekonečné možnosti Dubaja – od lyžovačky v nákupnom centre, cez bláznivú jazdu po púšti, až po šmykľavky vo vodnom parku – si užije každý člen rodiny. A tí, ktorí hľadajú skutočné obohatenie, môžu dovolenku v Thajsku spojiť s výučbou angličtiny so súkromným učiteľom len pre vašu rodinu. Je totiž veľký rozdiel, či zoberiete dieťa do ZOO, alebo priamo na safari do Afriky, či s ním pôjdete na výstavu egyptských múmií, alebo do Luxoru a na pyramídy v Gize, či si pozrie v televízii dokument o Indii, alebo navštívi Taj Mahal s rodičmi.

 

Poznanie, aktívny oddych a dobrodružstvo

 

V katalógu sú zájazdy rozdelené pre rôzne vekové skupiny detí, od najmenších až po tínedžerov. Väčšina rodín, ktorá už prejavila záujem o produkt BUBO Family, má deti vo veku od 8 do 18 rokov. „Naše doterajšie skúsenosti hovoria, že deti sú našimi najlepšími klientmi a keď sú oni šťastné - je spokojný aj rodič. Svojich synov, Jakuba a Dávida, som začal brávať do exotiky od deviatich rokov. Najprv do Kene na safari, videli sme veľkú päťku a obrovské korytnačky na Zanzibare, potom do Thajska a Barmy, aby spoznali iné kultúry a pamiatky juhovýchodnej Ázie a samozrejme aj nádherné more. Nasledoval drsný prechod Islandom, výstupy na sopky a kúpanie sa v divočine v prírodných termálnych kúpeľoch. Indonézia bola pre nich maximálne dobrodružstvo,“ dodáva Pavel Fellner. Preto cestovná kancelária vydala špeciálny katalóg Family venovaný práve aktívnym rodinám.

 

O cestovnej kancelárii BUBO

 

Cestovná kancelária BUBO Travel Agency organizuje poznávacie zájazdy do celého sveta už 23 rokov – 177 krajín na všetkých 6 kontinentoch. V ponuke zájazdov nájdete extrémne expedície do nedotknutých častí sveta, aj luxusné služby pre tých najnáročnejších klientov. Vybudovali ju bratia Fellnerovci a firma rastie s nimi. BUBO sprievodcovia sú špička vo svojom obore. Dôraz sa kladie na kvalitu služieb.

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.5/5 (8 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa