Vysoké Tatry na luxusný spôsob, láka zahraničný portál Kaviár a Kokaín!

2013-11-16 10:00:00 |   |    | 

Populárny lifestylový portál Caviar&Cocaine pred pár dňami zaostril na naše veľhory. Dovolenku v TANAPe s ubytovaním v prepychovom rezorte prirovnáva k dobrodružstvu v raji, kde zastal čas.



Vysoké hory, krištáľovo čisté a hlboké jazerá pozdĺž temných lesov a sakrálne historické budovy, tak popisuje portál Caviar&Cocaine návštevu Tatranského národného parku. Uprostred tejto prírodnej nádhery si však všíma najmä luxusný Grand Hotel Kempinski, ktorý hosťom počas aktívnej dovolenky v horách ponúka mimoriadny komfort a exkluzívne služby. Autora zaujali hlavne hotelové kúpele a celkový dizajn interiéru.

Nemecký portál, ktorý publikuje v angličtine, chce svojím článkom priblížiť Tatry širokej verejnosti, spomína okolité horstvo i Štrbské pleso. Čo sa však ubytovacích kapacít týka, vo svojom článku sa zameriava výlučne na exkluzívny rezort, ktorý prirovnáva k rozprávkovému zámku s troma historickými budovami kombinujúcimi staré štruktúry a moderné elementy.

Online magazín pripája niekoľko pútavých fotografií hotela. Popisuje ich ako útulné s príjemnou atmosférou, ktorú vytvárajú hlavne ľahké drevené podlahy, trámy, ťažšie tkaniny a hrejivé farby. Dizajn zariadenia spája s národným nábytkárskym dedičstvom, ale upozorňuje aj na krok s dobou. Ten si autor všíma hlavne v okúzľujúcich kúpeľných priestoroch s výhľadom na pleso a v miestnej reštaurácii, ktorá spája moderné trendy s tradičnou slovenskou kuchyňou.

Portál Caviar&Cocaine nezabúda ani na športové vyžitie v okolí, spomína objavovanie národného parku na bežkách či so psím záprahom. A v dni s nepriaznivým počasím odporúča usadiť sa do pohodlného kresla a vychutnať si horúcu čokoládu s výhľadom na prekrásnu prírodu Vysokých Tatier.

 

Zdroj/autor: caviar-cocaine.com, Dominika Babulicová, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.7/5 (15 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 8. máj. 2024. Meniny má Ingrida.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa