Kam cez jarné prázdniny na Strednom Slovensku?

2013-02-25 12:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Viete už, aký program pripravíte svojim ratolestiam počas jarných prázdnin? Na Východe sa oddychovalo minulý týždeň, od pondelka nasleduje Stredné Slovensko a nakoniec si radostné dni užijú deti na Západe. Aktivít na výber je neúrekom... Aj my vám ponúkame niekoľko tipov!



Banskobystrický kraj

Veľké Zimomravenie v Banskej Štiavnici (27. februára - 3. marca 2013)

V jednom z najkrajších miest na Slovensku sa pripravuje malý zimný rodinný festival, ktorý si určite užijete! Čaká na vás bohatý program s množstvom aktivít pre deti od školy pantomímy, cez divadelné predstavenia, koncert, dom tvorivých dielní, veľkú detskú hru v meste až po zaujímavú muzikoterapiu. Všetko v krásnom a čistom prostredí Štiavnických vrchov. Necháte si to ujsť?

Okrem tohto obľúbeného podujatia môžete zavítať napríklad aj do Funparku Donovaly, kde vás a vaše ratolesti čaká celodenné lyžiarske dobrodružstvo.

 

Žilinský kraj

Korčuľovanie v Jasnej

Ako stvorené pre vás a vašich malých šibalov a ešte k tomu úplne zadarmo. Odoláte? Klzisko na Bielej púti v Jasnej-Nízke Tatry je pre verejnosť otvorené denne od 9.00 - 16.00, počas večerov je plocha osvetlená od 18.00 - 21.00 alebo podľa počasia. 

Máte obavy, že sa rýchlo unavíte? Nemusíte chodiť ďaleko. Vašou ďalšou zastávkou môže byť napríklad aj Aquapark Tatralandia v Liptovskom Mikuláši, ktorý je ako stvorený na príjemný relax po športových výkonoch. Otvorený je denne od 10.00 - 22.00.

 

Trenčiansky kraj

Zoo Bojnice

Ktoré dieťa by odolalo návšteve zoologickej záhrady? Ročné obdobie pritom nehrá žiadnu rolu. Bojnická ZOO na vás čaká so svojimi zvieratkami každý deň v roku. Aktuálne otváracie hodiny sú od 8:00 - 16:00.

K prázdninovému programu sa pripája aj mesto Trenčín. Deti sa môžu zabaviť, pohrať aj poučiť pri aktivitách a v táboroch, ktoré pre ne pripravujú Centrum voľného času, Verejná knižnica M. Rešetku a rôzne školské kluby.

 

 

Zdroj/autor: Andrea Boldišová, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
1.8/5 (5 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 5. máj. 2024. Meniny má Lesana, Lesia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa