ŽELEZNICE Letné zľavy pre skupiny

2009-04-27 13:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Železničná spoločnosť pre letnú sezónu 2009 pripravila nové ponuky a lacnejšie cestovanie vlakom pre organizované skupiny.



Produkty VLAK A VLÁČIK, VLAK A TATRY a VLAK A VRÁTNA začnú platiť už 1. mája 2009. Ponuky sú určené organizovaným skupinám žiakov, študentov škôl a účastníkom letných táborov do 20 rokov veku.

Cena pre jedného člena organizovanej skupiny je 8 € (241,01 Sk). Skupina  sa skladá  z  minimálne 10 členov, pričom do skupiny sa neráta sprievodca. Platnosť  ponúk VLAK A TATRY a VLAK A VRÁTNA končí 30. septembra 2009.  VLAK A VLÁČIK  končí dňom 31. októbra 2009.

 

Vlak a Vláčik

V cene je spiatočný cestovný lístok odkiaľkoľvek na Slovensku do Chvatimechu a späť v 2. vozňovej triede a spiatočný cestovný lístok na Čiernohronskú železničku z Chvatimechu do Čierneho Balogu a späť, spiatočný cestovný lístok z Čierneho Balogu do Skanzenu Vydrovo a späť, a ako bezplatná vstupenka do Lesníckeho skanzenu vo Vydrove.

V cene ponuky je zahrnutá preprava jedného sprievodcu staršieho ako 18 rokov na každých začatých 20 žiakov.

V tomto období bude v železničnej zastávke Chvatimech zastavovať aj rýchlik (R) Horehronec z Bratislavy cez Banskú Bystricu a Červenú Skalu do Košíc a späť. V smere z Bratislavy zastaví R 811 Horehronec vo Chvatimechu o 10.50 h , v smere z Košíc zastaví R 810 Horehronec vo Chvatimechu o 18.01 h.

 

Vlak a Tatry

V cene je spiatočný cestovný lístok odkiaľkoľvek na Slovensku do železničných staníc Poprad Tatry, Tatranská Lomnica, Štrba alebo Starý Smokovec a späť v 2. vozňovej triede. Spiatočný cestovný lístok platí tiež aj ako sieťový cestovný lístok na všetkých tratiach Tatranských elektrických železníc a Ozubnicovej železnici (Štrba – Štrbské pleso).
V cene ponuky je zahrnutá preprava jedného sprievodcu staršieho ako 18 rokov na každých začatých 20 žiakov.

Cestujúci si tiež môžu v cene cestovného lístka vybrať jednu z týchto možností:

  • bezplatnú cestu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok a späť, vstup do letného funparku a dve jazdy letným tubingom
  • bezplatnú spiatočnú jazdu kabínkovou lanovkou  z Tatranskej Lomnice na Skalnaté Pleso a späť
  • jednu jazdu kabínkovou lanovkou z Tatranskej Lomnice na Skalnaté Pleso a jednu jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok alebo opačne. Turisti majú možnosť
  • prechádzky z Hrebienka na Skalnaté Pleso alebo opačne
  • spiatočnú jazdu lanovkou zo Štrbského Plesa na Solisko
  • v mesiacoch máj, jún a september celodenný „Aquapass“ – vstup do AquaCity Poprad s programom THERMAL PACKET,
  • v mesiacoch júl, august trojhodinový „Aquapass“– vstup do AquaCity Poprad s programom THERMAL PACKET.

Vlak a Vrátna

V cene je cestovný lístok, v druhej vozňovej triede, odkiaľkoľvek na Slovensku do Žiliny a späť a spiatočná jazda lanovkou z Vrátnej na Chleb a  preprava jedného sprievodcu staršieho ako 18 rokov na každých začatých 20 žiakov.

 

 

Zdoj/autor: zssk,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 4. máj. 2024. Meniny má Florián.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa