Virtuálna prehliadka Malaciek

2010-10-12 11:15:00 |   |    | 

SLOVENSKO/ video - Mesto Malacky spustilo na svojej oficiálnej internetovej stránke nový projekt virtuálnej prehliadky mesta...



Tí z vás, ktorí internetovú stránku navštívia, tak majú možnosť pozrieť si mesto ešte skôr, ako ho navštívia.

Prostredníctvom jednoduchého šípkového ovládača alebo ľavého tlačidla na myši si momentálne môžete v 360° uhle prezrieť Kláštorné námestie, námestie pri fontáne, hlavnú križovatku, dolný koniec mesta pri kostole, ale aj Klientske centrum, knižnicu, kaštieľ a časti Zámockého parku.

Medzi grafické nástroje patrí aj možnosť rozličného zobrazovania pomocou ovládača pravého tlačidla myši - zobrazenie rybie oko, planétka či stereografické vám ponúknu iný pohľad na mesto.

Prvých 12 lokalít bude postupne doplnených o minimálne 32 ďalších. Po prvých exteriérových prehliadkach prídu na rad aj atraktívne interiéry, a to najmä pamätihodnosti mesta, ktorými sú kostoly, kaštieľ, krypty, ale aj interiéry úradov, škôl, zariadení. Postupne sa virtuálne prehliadka rozšíri o navigačné a informačné údaje.

Projekt virtuálnej prehliadky vznikol v spolupráci s portálom virtuálnezáhorie.sk, ktorého cieľom je postupne zmapovať všetky atraktívne lokality Záhoria.

 

 

Turisticko-informačná kancelária Malacky
Bernolákova 1/A
901 01 Malacky 
Tel.: 034 772 20 55 
Fax: 034 772 20 55 
E-mail:
tik@malacky.sk
Web: www.malacky.sk
 

Zdroj/autor: sita, malacky, drom

VIDEO Malacky - premeny mesta



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa