10 miest, kde si cestovatelia najčastejšie robia selfie fotky

2015-07-17 12:10:00 |   |    | 

Fenomén zachytávania vlastnej podobizne a jej následného zverejnenia na sociálnych sieťach je azda už prediskutovaný z každého uhla. Ľudia to jednoducho robia radi a všade. Fotia sa doma, v práci a aj na cestách. Ktoré sú tie miesta, kde sa fotia najviac? Tu je svetová top desiatka.



 

10. Tower Bridge

 

Ak ste navštívili Londýn, tak určite viete o čom sa bavíme. Na tomto moste sa jednoducho odfotí každý, kto po ňom prejde. Je to pekná pamiatka a každý hneď vie, kde sa nachádzame.

 

9. Top of the Rock

 

New Yorku je to obľúbená vyhliadka, z ktorej vidíte na slávny Manhattan a tiež Empire State Building. Takúto fotku túžia mať všetci.

 

8. Koloseum

 

Večný Rím a jeho pamiatky. Kto sem príde, ten neodíde skôr, ako sa mu minú všetky pamäťové karty. Je tu toľko miest čo chceme navštíviť a všade sa s pamiatkami odfotiť.

 

7. Disneyland Paríž

 

Malí aj veľkí, všetci smerujú do tohto zábavného parku, aby sa tu vyšantili. Navyše sa tu radi zvečňujú s postavičkami, atrakciami a budovami.

 

6. Sagrada Familia

 

Keď Barcelona, tak práve táto majestátna stavba, ktorá ešte stále len čaká na svoje dokončenie. Kto z vás ju pri návšteve tohto meste vynechal?

 

5. Empire State Building

 

Objavuje sa vo filmoch, tak ako aj na miliónoch súkromných fotografií. Ikona New Yorku patrí do zbierky každého návštevníka Veľkého jablka.

 

4. Big Ben

 

Ďalší unikát Londýna, ktorý nevynecháme ani za svet. Fotka s hodinami, kúskom mosta a samozrejme našou hlavou. To je známka toho, že sme boli v Londýne.

 

3. Burj Khalifa

 

Kalifova veža je najvyššou budovou sveta. Asi preto sa pri nej odfotia všetci okoloidúci. Aj napriek tomu že musí byť veľmi náročné nájsť správny uhol, aby sa do záberu zmestila celá veža a aj my.

 

2. Disneyworld, Florida

 

O čosi vyššie v rebríčku sa dostal Disneyho svet v USA. Chodia sem milióny ľudí a všetci sú radi, ak si na web zavesia fotky s Mickeym.

 

1 Eiffelova veža

 

Svetovou jednotkou medzi selfie fotkami je práve Eiffelova veža. Kedysi nenávidený kus šrotu a dnes milovaná pamiatka. Pri nej sa odfotí naozaj každá osoba v Paríži.

Zdroj/autor: telegraph.co.uk, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
2.3/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 4. máj. 2024. Meniny má Florián.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa