Deň otvorených dverí na bratislavskom letisku – Zarezervujte si svoje miesta do 31. júla

2015-06-19 12:00:00 |   |    | 

Nahliadnuť do tajov letiska a oboznámiť sa s jeho fungovaním je snom mnohých ľudí (a rozhodne nie len teroristov). Aj tento rok tak budete mať možnosť zistiť, ako to na Letisku Milana Rastislava Štefánika chodí. Príďte na deň otvorených dverí. A nezabudnite sa vopred registrovať.



 

Tretí ročník

 

V polovici augusta, konkrétnejšie 13.,14. a 15. augusta sa na Bratislavskom letisku otvoria brány. Na DOD si návštevníci obzrú vládny špeciál Tupolev TU-154, záchranársky vrtuľník a aj súkromné lietadlo. Okrem prehliadok strojov sa návštevníci dozvedia, ktoré predmety sú v lietadlách zakázané a predstaví sa im Katedra leteckej dopravy FPEDAS Žilinskej univerzity v Žiline.

Ďalší na programe budú pracovníci letiska, ktorí vám predvedú letiskovú techniku, ale aj policajti, colníci a zástupcovia biologickej ochrany letiska. Predvedú sa tu dokonca aj ich pracovní psi.

 

Registrácia

 

Keďže ide o dôsledne chránené priestory, všetci návštevníci musia byť vopred zaregistrovaní na stránkach letiska. Tu sa nachádza formulár s termínmi, do ktorého sa môžete zapísať. Poskytnete sem svoje kontaktné údaje spolu s číslom občianskeho preukazu. Registrovať sa bude možné až do 31. júla, no odporúčame vám zapísať sa skôr, keďže je možné, že sa podľa príkladu minulého roka termíny rýchlo minú. Prehliadky prebehnú počas spomínaných troch augustových dní a začnú sa vždy o 10.,11.,12.,13. a14. hodine.  

Zdroj/autor: bts.aero, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
4.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 5. máj. 2024. Meniny má Lesana, Lesia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa